• 0

Ny høst- og vintermeny

Ny sesong betyr ny meny! Vi har beholdt noen av våre klassikere, og utvidet med mange lune og smakfulle retter som passer perfekt for kaldere tider og innekos.

Om du er i humør for en saftig burger har vi beholdt vår store favoritt, Amundsen-burger, men også krydret menyen med både kyllingburger og lammeburger med chorizo. I tillegg kan vi friste med en saftig vegetarburger.

Nyt en herlig lunsj på Amundsen med venner og familie. Her finner du våre klassikere som Club sandwich og Cæsarsalat. Nytt på menyen er blant annet Couscous med aspargesbønner, soltørkede cherrytomater, sjalottløk, dill-agurkog sautert østerssopp, og en deilig løksuppe for kalde dager.

Ønsker du å nyte en lang middag har vi et rikholdig utvalg av forretter. Prøv Scotch eggs – en klassisk britisk smårett, eller grillet portobellosopp med syltet gulrot, fennikel og purre. Til middag har vi et stort utvalg av både kjøtt- og fiskeretter. Hva med saftige svinekotteletter, BBQ ribs eller en kremet fiskegryte med røkt torsk?

Dersom du har en dessertmage kan vi friste med blant annet en snickerskake med salte peanøtter og karamellsaus, og ice cream sundae.

Og med så god mat trenger man godt drikke. Vi har et stort utvalg som passer til alle våre retter. Drikkemenyen finner du her med både vin, øl, mineralvann og alkoholfri drikke. I tillegg har vi meget god kaffe som kan nytes alene eller med en god dessert.

Vi gleder oss til å gi deg en herlig matopplevelse!

Se resten av menyen vår, eller book et bord hos oss.

Velkommen skal du være!


Bestill bord