• 0

Ny vår- og sommermeny

Ny sesong betyr ny meny! Vi har beholdt noen av våre klassikere, og utvidet med smakfulle retter som fint kan nytes både inne i restauranten, eller på uteserveringen.

Om du er i humør for en saftig burger har vi beholdt vår store favoritt, Amundsen-burger, men også krydret menyen med saftig lammeburger med chorizopølse, i tillegg til at du kan velge mellom både vegan- og vegetarburger.


Nyt en herlig lunsj på Amundsen med venner og familie. Her finner du våre klassikere som Club sandwich og Cæsarsalat. Nytt på menyen er blant annet Skagenrøre, den deilige spanske tomatsupper gazpacho og blåskjell dampet i enten øl eller hvitvin. Velg din favoritt!


Ønsker du å nyte en lang middag har vi et rikholdig utvalg av forretter. Prøv en tallerken med ost og spekemat, spicy kyllingvinger eller parmesan fries. Til middag har vi et stort utvalg av både kjøtt- og fiskeretter. Hva med en saftig entrecôte, BBQ ribs eller pannestekt lysingfilet med bacon?


Dersom du har en dessertmage kan vi friste med blant annet en snickerskake med salte peanøtter og karamellsaus, ice cream sundae eller den tradisjonelle skotske desserten cranachan. 


Og med så god mat trenger man godt drikke. Vi har et stort utvalg som passer til alle våre retter. Drikkemenyen finner du her med både vin, øl, mineralvann og alkoholfri drikke. I tillegg har vi meget god kaffe som kan nytes alene eller med en god dessert.

Vi gleder oss til å gi deg en herlig matopplevelse!

Se resten av menyen vår, eller book et bord hos oss.

Velkommen skal du være!


Bestill bord