• 0

Petanque på Amundsen

På Amundsen finner du ikke bare gastromat og god drikke – du kan nemlig invitere venner og familie på spillkveld. Petanque er en sport som passer alle aldre, og passer perfekt som en Kick-off eller After work aktivitet.

Vi har to baner, og du kan enten spille singel, dobbel eller trippel. Her kan du spille opptil 12 personer på to baner. Pris per bane per minutt er 4,-

Petanque er et boulespill, som spilles med stålkuler på grus. En kamp går til 13 poeng, og målet med en kamp er å komme nærmest «grisen», som ofte kalles målkulen.

Åpningstider på banene er lik som åpningstider på restauranten, og banen er tilgjengelig fra mai til september. Petanque får uten tvil frem konkurranseinstinket i gjengen - enten det er lønningspils eller en kveld med kjæresten.

Velkommen til en hyggelig spillkveld på Amundsen.

Bookingen er først gyldig når du har mottatt bekreftelse av oss via epost eller SMS. Husk å legge inn antall spillere og ønsket tidspunkt (dato og tid) i kommentarfeltet under. Velkommen!


Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Ved å registrere deg på dette skjemaet samtykker du til at vi tar kontakt med deg via telefon eller e-post.

Bestill bord