• 0

Om restauranten

Amundsen Bryggeri og Spiseri ligger i nærheten av Stortinget, midt i Oslo sentrum.

Vi serverer god gastro-mat, og har et av Oslos beste utvalg i øl, både på flaske og tapp. Vi brygger og selger øl fra vårt eget mikrobryggeri, Amundsen Bryggeri. Her er det mye spennende smaker - spør oss gjerne om tips! 

Hva er gastro-mat?

Gastronomi er læren om finere kokekunst. Betegnelsen er satt sammen av ordet gastros (mage) og nomos (lære), og betyr egentlig læren om magen eller læren om å regulere magen. Kunsten ligger ikke bare i å lage maten, men også måten den blir servert på, og hva den serveres med. Vi har det meste av drikk på flaske og tapp, så spør oss gjerne hva som kan passe til maten du bestiller. 
Gastropub er en term som først ble brukt i London i 1991. Begrepet ble benyttet fordi man ønsket et konsept som ikke bare serverte godt drikke, men også kombinert med fantastisk mat. Dermed ble gastropuben til: En restaurant i kombinasjon med bar. Hos oss får du pub- og gastro-mat som er inspirert av retter fra hele verden. Kanskje kan vi friste med deilige salater, klassiske pubretter, saftige burgere og hovedretter med kylling, fisk eller kjøtt? 

En god rett perfekt kombinert med godt drikke er alltid uslåelig! Sjekk vår meny her

Akershusgruppen

Bak Amundsen Bryggeri & Spiseri står Akershusgruppen, som driver flere av Oslos beste gastropuber og har lang erfaring fra restaurantbransjen. 
Vi anbefaler også et besøk hos disse stedene:

Besøk Beer Palace
Besøk Nydalen Bryggeri & Spiseri
Besøk Burger Joint
Besøk Jarmann Gastropub
Besøk Brasserie Hansken
Besøk Café Skansen
Besøk Royal Gastropub
Besøk Pappabuene 
Besøk Underbar
Besøk Kullt

Velkommen innom!


Bestill bord